ONS LESAANBOD

HIPHOP

RECREATIEF

Leeftijden 12+

COMPETITIE

JUNIOREN

Leeftijden 12-18

COMPETITIE

ADULTS

Leeftijden 16+

SENIOR

CREW

Leeftijden 30+

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Hiphop

Recreatief

Leeftijden 12+

Wil je ook hiphop komen dansen zoals onze competitieteams, maar zonder de stress en het reizen? Het kan! Chiara geeft vanaf dansjaar 2018-2019 ook recreatieve hiphoplessen aan iedereen die wilt. Geen auditie vereist. Stuur zeker een emailtje om je in te schrijven!

 
 

Competitie

Junioren

Leeftijden 12-18

In onze junioren competitieploeg zitten tieners van 12 tot 18 jaar die meedoen aan allerlei wedstrijden, zoal binnen- als buitenland. (Bijvoorbeeld het BK, EK, WK, etc.) Voor onze competitieteams worden er jaarlijks audities gehouden. 'Seraph', de naam van dit team, traint elke woensdag van 16:00-18:00 in sportzaal De Doelen te geel. Hier kunnen ook nog extra trainingen bijkomen, maar dit is alleen het geval als er een wedstrijd voor de deur staat, en deze uren worden altijd beslist met de leden zelf. Schrijf je in voor onze audities!

 

Competitie

Adults

Leeftijden 16+

In onze volwassen competitieploeg zitten tieners van minstens 16 jaar die meedoen aan allerlei wedstrijden, zoal binnen- als buitenland. (Bijvoorbeeld het BK, EK, WK, etc.) Voor onze competitieteams worden er jaarlijks audities gehouden. 'ReVolted', de naam van dit team, traint elke woensdag van 14:00-16:00 in sportzaal De Doelen te geel. Hier kunnen ook nog extra trainingen bijkomen, maar dit is alleen het geval als er een wedstrijd voor de deur staat, en deze uren worden altijd beslist met de leden zelf. Schrijf je in voor onze audities!

 

Senior 

Crew

Leeftijden 30+

Sinds dansjaar 2018-2019 starten wij met een 'senior crew'. Dit houdt in dat alle mama's en papa's auditie kunnen doen om mee te doen aan wedstrijden zoals het Belgisch kampioenschap. De leeftijd die we hierop plakken is 30+. Heb je zin om nog eens leuk te dansen om wat stress weg te werken en misschien prijzen te winnen? Aarzel niet om contact op te nemen! 

  • Black Facebook Icon